Кафе капсули GARIBALDI Gusto Top 16 бр.- кафе система Dolce Gusto

9.90лв.

Кафе капсулите съдържат мляно кафе 100% арабика. Съвместими със системата Dolce Gusto® и следните машини: Oblo, Jovia, Piccolo, Circolo, Melody, Mini me, Genio, Nescafé® Dolce Gusto.

Посочената цена е за 16 бр. капсули/кутия.